Dieperstraat 17
2230 Herselt
T 014/53 94 55 (receptie)
F 014/53 94 45

E-mail administratie
info@sintbarbara.be

E-mail sociale dienst
socialedienst@sintbarbara.be


 
 
 

VERPLEEGKUNDIGE -
Word deel van ons Zorgteam!

Over ons:

Hallo zorgtalent! Ben jij op zoek naar een werkgever waar liefde voor zorg en een warme sfeer centraal staan? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste collega’s die een positieve impact willen hebben op het leven van onze bewoners. Kan je je hierin vinden? Lees dan zeker verder!

Functie: Verpleegkundige

Net je verpleegkundig diploma in de pocket of al een aantal ervaringsjaren op zak? Wij nodigen je uit om ons team te versterken! Samen met je fantastische collega's ben jij de held die onze bewoners op handen draagt en ze omringt met zorg op maat. Respect vormt hierbij de rode draad. Ons doel? Een plek creëren waar onze bewoners zich helemaal thuis voelen. Het is niet alleen belangrijk dat je je kunt inleven in hun leefwereld, maar ook dat je een luisterend oor hebt, vooral tijdens die momenten waarop het allemaal wat lastiger wordt. Samen creëren we een veilige en positieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

En natuurlijk, als verpleegkundige ben je ook de superheld in medische zorg. Jouw takenpakket? Een mix van verpleegkundige handelingen die onze bewoners elke dag weer doen stralen.

Wie zoeken wij:

Met je Verpleegkunde diploma op zak ben jij helemaal klaar voor deze uitdaging. Jouw passie voor zorg en aandacht voor anderen zijn niet zomaar woorden, maar vormen de essentie van waar jij energie uit haalt. Of je nu zelfstandig werkt of in een team, je omarmt beide met evenveel enthousiasme.

Enthousiasme, leergierigheid, stressbestendigheid en een zorgzaam karakter zijn geen onbekenden voor jou. Respect, professionaliteit en verantwoordelijkheidszin zijn jouw troeven. Afwisseling en uitdagingen? Dat is precies waar jij naar op zoek bent, want voor jou is geen enkele dag hetzelfde.

Wat wij je kunnen bieden:

Voor wat hoort wat, uiteraard. Daarom hebben we je heel wat te bieden! Bij ons kan je rekenen op:

  • Een contract van onbepaalde duurvoor 50%, 80% of 100%.
  • Een flexibel uurrooster, waarbij je om de twee weken tijdens het weekend aan de slag gaat.
  • Een werkomgeving waarin het voelt alsof je deel uitmaakt van een familie.
  • Een salaris op basis van je ervaring en diploma, volgens de geldende IFIC-barema's.
  • Maaltijdcheques om van te smullen.
  • Een fietsvergoeding of sociaal abonnement.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan heel wat personeelsactiviteiten. Bij ons maak je niet alleen deel uit van een team, maar ook van een hechte groep die samen lacht, leert en groeit.
  • Kortom, we zorgen ervoor dat werken bij ons niet alleen betekenisvol is, maar ook dat je kan genieten van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

    Is je interesse gewekt en ben je niet meer te houden om te solliciteren voor deze functie? Stuur dan als de bliksem je CV en motivatiebrief door naar solliciteren@sintbarbara.be. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!