Dieperstraat 17
2230 Herselt
T 014/53 94 55 (receptie)
F 014/53 94 45

E-mail administratie
info@sintbarbara.be

E-mail sociale dienst
socialedienst@sintbarbara.be


 
 
 

Vacature: Poetsmedewerker - Word deel van ons team!

Over ons:

Ben jij op zoek naar een werkgever waar liefde voor zorg en een warme sfeer centraal staan? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste collega’s die een positieve impact willen hebben op het leven van onze bewoners. Kan je je hierin vinden? Lees dan zeker verder!

Functie: Poetsmedewerker 80% (langdurige vervanging)

Als poetsmedewerker ben jij de held die onze bewoners een sprankelende leefomgeving bezorgt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers, maar ook van de gemeenschappelijke ruimtes. Je houdt van een vlekkeloos resultaat.

Wie zoeken wij:

Als je solliciteert voor deze functie, is het echt belangrijk dat je een warm hart hebt voor ouderen en dat je gemotiveerd bent om mee te werken aan een fijne, maar ook propere, werk-en leefomgeving. We hechten enorm veel waarde aan nauwkeurigheid en oog voor detail in het uitvoeren van taken, zodat alles er spic en span uitziet.

Ervaring in een vergelijkbare functie is mooi meegenomen, maar is geen must. Wat voor ons van essentieel belang is, is dat we op jou kunnen bouwen en vertrouwen. Een attest van goed gedrag en zeden is dan ook vereist.

En last but not least, goede communicatieve vaardigheden voor een leuke babbel en teamspirit zijn essentieel. Je werkt namelijk samen met én voor mensen. Het doel is dan ook om voor iedereen een positieve sfeer te creëren.

Wat wij je kunnen bieden:

Voor wat hoort wat, uiteraard. Daarom hebben we je heel wat te bieden! Bij ons kan je rekenen op:

  • Een langdurig vervangingscontract van 80%.
  • Een flexibel uurrooster met werkuren van 8 uur - 16 uur. Je werkt ook 1 weekend op de 10. Feestdagen worden in een beurtrol gegoten.
  • Een werkomgeving waarin het voelt alsof je deel uitmaakt van een familie.
  • Een salaris op basis van je ervaring en diploma, volgens de geldende IFIC-barema's.
  • Maaltijdcheques om van te smullen.
  • Een fietsvergoeding of sociaal abonnement.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan heel wat personeelsactiviteiten. Bij ons maak je niet alleen deel uit van een team, maar ook van een hechte groep die samen lacht, leert en groeit.

Kortom, we zorgen ervoor dat werken bij ons niet alleen betekenisvol is, maar ook dat je kan genieten van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is je interesse gewekt en ben je niet meer te houden om te solliciteren voor deze functie? Stuur dan als de bliksem je CV en motivatiebrief door naar solliciteren@sintbarbara.be. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten! Meer info over onze organisatie kan je uiteraard ook nog terugvinden op www.sintbarbara.be.