Dieperstraat 17
2230 Herselt
T 014/53 94 55 (receptie)
F 014/53 94 45

E-mail administratie
info@sintbarbara.be

E-mail sociale dienst
socialedienst@sintbarbara.be


 
 
 

Kinesitherapeut(e) -
Word deel van ons Zorgteam!

Over ons:

Hallo zorgtalent! Ben jij op zoek naar een werkgever waar liefde voor zorg en een warme sfeer centraal staan? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste collega’s die een positieve impact willen hebben op het leven van onze bewoners. Kan je je hierin vinden? Lees dan zeker verder!

Functie: Kinesitherapeut (80% of 100% vervangingscontract)

Als kinesitherapeut(e) maak je deel uit van een hecht team dat er alles aan doet om het welzijn van onze bewoners te garanderen. Jouw belangrijkste taak? Het behouden, herstellen en verbeteren van hun dagelijks functioneren. Of het nu gaat om het opbouwen van spierkracht, het verbeteren van de mobiliteit of het verminderen van pijn, jij staat klaar om onze bewoners te helpen hun maximale potentieel te bereiken.

Bij ons staan mobiliteit, zelfredzaamheid en levenskwaliteit centraal. We geloven dat elke kleine vooruitgang een groot verschil kan maken in het leven van onze bewoners. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan het behandelen van bestaande klachten, maar ook aan preventie om toekomstige problemen te voorkomen. Daarnaast bieden we specifieke ondersteuning in de palliatieve eindfase van het leven, waarbij comfort, waardigheid en kwaliteit van leven voorop staan.

Wie zoeken wij:

Wat verwachten we van jou? Een diploma in kinesitherapie is natuurlijk een must. Ervaring in een soortgelijke setting is mooi meegenomen, maar vooral een hart voor ouderenzorg en een flinke dosis empathie zijn essentieel. Ben je flexibel, teamgericht en positief ingesteld? Dan pas je perfect bij ons!

Wat wij je kunnen bieden:

Voor wat hoort wat, uiteraard. Daarom hebben we je heel wat te bieden! Bij ons kan je rekenen op:

  • Een vast contract van 80% (30,4 uren/week) of 100% (38 uren/week)
  • Een werkrooster van maandag tot vrijdag
  • Een werkomgeving waarin het voelt alsof je deel uitmaakt van een familie.
  • Een salaris op basis van je ervaring en diploma, volgens de geldende IFIC-barema's.
  • Maaltijdcheques om van te smullen.
  • Een fietsvergoeding of sociaal abonnement.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan heel wat personeelsactiviteiten. Bij ons maak je niet alleen deel uit van een team, maar ook van een hechte groep die samen lacht, leert en groeit.

Kortom, we zorgen ervoor dat werken bij ons niet alleen betekenisvol is, maar ook dat je kan genieten van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is je interesse gewekt en ben je niet meer te houden om te solliciteren voor deze functie? Stuur dan als de bliksem je CV en motivatiebrief door naar solliciteren@sintbarbara.be. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!