Dieperstraat 17
2230 Herselt
T 014/53 94 55 (receptie)
F 014/53 94 45

E-mail administratie
info@sintbarbara.be

E-mail sociale dienst
socialedienst@sintbarbara.be


 
 
 

Samen met het vaste personeel biedt u onze bewoners optimale hulp en verzorging en zorgt zo mee voor een comfortabel en aangenaam verblijf in ons woonzorgcentrum.

jobstudenten

Sta jij onze superhelden bij, net zoals Robin bij Batman? Jij krijgt de kans om je eigen capaciteiten te verruimen door rechtstreeks te leren in het werkveld, en wij hebben er een side-kick bij om ons te ondersteunen wanneer het nodig is. Zo creƫren we een win-win situatie voor ons beiden! Zowel tijdens het weekend als tijdens de vakantieperiodes kunnen we extra hulp goed gebruiken.

Voor onze bewoners willen we alleen maar het beste. Jij bent trouwens mee het uithangbord van onze organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar iemand met het hart op de juiste plaats. Iemand die een passie heeft voor het verzorgen van en zorgen voor ouderen. Bij voorkeur volg je reeds een opleiding tot zorg-of verpleegkundige, maar dat is niet noodzakelijk.

Is je interesse gewekt en kan je niet wachten om deel uit te maken van ons team? Stuur het ingevulde sollicitatieformulier dan als de bliksem door naar solliciteren@sintbarbara.be. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!
Meer info over onze organisatie kan je uiteraard ook nog terugvinden op www.sintbarbara.be

formulier jobstudent (wordbestand)   formulier jobstudent (pdf)