Dieperstraat 17
2230 Herselt
T 014/53 94 55 (receptie)
F 014/53 94 45

E-mail administratie
info@sintbarbara.be

E-mail sociale dienst
socialedienst@sintbarbara.be


 
 
 

Ben jij gepassioneerd door voeding en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de bewoners in ons woon-zorg centrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bereiden dagelijks een 400-tal maaltijden in onze volledig uitgeruste keuken en zijn momenteel dringend op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker die ons team tijdelijk komt versterken ter vervanging, en dit al zeker tot eind 2024 (80% tewerkstelling).

Functie: Keukenmedewerker (80% - vervangingscontract)

Als keukenmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het bereiden van gezonde, voedzame en smaakvolle maaltijden voor onze bewoners. Je werkt nauw samen met ervaren collega’s en draagt bij aan een positieve eetervaring voor onze bewoners. Jouw taken omvatten onder andere het assisteren bij de (voor)bereiding van gerechten, het ondersteunen bij het kookproces, en het zorgen voor een schone en georganiseerde keukenomgeving, rekening houdend met de HACCP-richtlijnen en de interne afspraken.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een gemotiveerde keukenmedewerker met een passie voor voeding en koken. Je bent leergierig en een echte teamplayer. Hygiëne wordt hier uiteraard hoog in het vaandel gedragen. Ook oog voor detail is belangrijk. Ben je flexibel? Check! Je zal dan ook terecht komen in een dynamische keukenomgeving.

Wat wij je kunnen bieden:

Voor wat hoort wat, uiteraard. Daarom hebben we je heel wat te bieden! Bij ons kan je rekenen op:

  • Een vervangingscontract van 80%.
  • Een flexibel uurrooster waarbij je ook met een beurtrol in het weekend en op feestdagen werkt.
  • Een werkomgeving waarin het voelt alsof je deel uitmaakt van een familie.
  • Een salaris op basis van je ervaring en diploma, volgens de geldende IFIC-barema's.
  • Maaltijdcheques om van te smullen.
  • Een fietsvergoeding of sociaal abonnement.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan heel wat personeelsactiviteiten. Bij ons maak je niet alleen deel uit van een team, maar ook van een hechte groep die samen lacht, leert en groeit.

Kortom, we zorgen ervoor dat werken bij ons niet alleen betekenisvol is, maar ook dat je kan genieten van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is je interesse gewekt en ben je niet meer te houden om te solliciteren voor deze functie? Stuur dan als de bliksem je CV en motivatiebrief door naar solliciteren@sintbarbara.be. Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten! Meer info over onze organisatie kan je uiteraard ook nog terugvinden op www.sintbarbara.be.